Logo

 

Yoga & Breakfast Sunday

Yoga & Breakfast Sunday

Start je zondag heerlijk ontspannen aan de rand van het bos!

Doe mee met een fijne yogales buiten op het gras en laat je vervolgens verwennen met een lekker ontbijt. Genieten!

 

We starten om 9.00 uur met een rustige Yin Yoga les (gegeven door Yoga Karavaan). Yin Yoga is een milde vorm van yoga waarin we vooral de ontspanning opzoeken, en de diepere lagen in het lichaam stimuleren voor meer vitale energie & flexibiliteit. Iedereen kan meedoen; er is geen yoga-ervaring voor nodig.

 

Na deze ontspannen les wordt je verwend met een lekker ontbijt, een verse smoothie en een kopje thee of koffie. Blijf zolang je wilt, of maak een mooie boswandeling in het naastgelegen bos!

 

Yoga & Breakfast vindt plaats op de weide van Brasserie de Bosrand in ’s-Gravenzande; er staat een mooie stretch-tent waar we eventueel onder kunnen plaatsnemen. Bij slecht weer kan de yoga binnen gegeven worden in een aparte ruimte (beperkt aantal plaatsen beschikbaar). Kom je ook?

 

Data: 28 en 29 augustus, 3 en 10 september

Tijd: 9.00 uur

Kosten: €25,-

Inclusief yogales, ontbijtplankje vol met lekkers, verse smoothie en kopje thee of koffie (& de geur van grassprietjes onder je voeten).

 

Inschrijven voor één of beide data?

8 augustus:  https://yogakaravaan.nl/class/8-augustus-2021-sunday-yoga-breakfast/

29 augustus: https://yogakaravaan.nl/class/29-augustus-2021-sunday-yoga-breakfast-2/Heeft u interesse in een evenement bij De Bosrand?