Catering

Take Away

Thuis of op de zaak ook kunnen genieten van ons lekkers? Bestel nu onze heerlijke gerechten om af te halen of te laten bezorgen. Kijk hier voor ons take away menu. Wij bezorgen in ‘s-Gravenzande, de Lier, Maasdijk en Naaldwijk. De bezorgkosten zijn € 3,50 en het minimale bestelbedrag om te laten bezorgen is € 30,00. Bestellen? Neem even contact met ons op.

 

Bosrand Boxen

Iets te vieren? Jezelf of iemand anders verrassen? Dat kan met onze verschillende boxen vol met lekkers (vanaf 1 juni te bestellen). Wij pakken ze ook nog eens leuk in. Super leuk om te krijgen én te geven! Bestel de boxen minimaal één dag van tevoren. De boxen kunnen afgehaald of bezorgd worden. Wij bezorgen in ‘s-Gravenzande, de Lier, Maasdijk en Naaldwijk. De bezorgkosten zijn € 3,50. Bestellen? Neem even contact met ons op.

  • Ontbijtbox – € 13,50 p.p. – minimaal 2 personen – ook leuk om mee te picknicken op ons weiland
  • Brunch/Lunchbox – € 16,50 p.p. – minimaal 2 personen – ook leuk om mee te picknicken op ons weiland
  • Triootje Taartbox – € 7,50 p.p. – proeverij van 3 homemade taartjes/cakes
  • High Teabox – € 17,50 p.p. – minimaal 2 personen
  • Borrelbox koud – € 13,50 p.p. – koude smeersels en borrelsnacks – minimaal 2 personen
  • Borrelbox warm – € 13,50 p.p. – thuis nog even de snacks opwarmen – minimaal 2 personen
  • Babybox – € 15,50 p.p. – lunch voor zwangere/kersverse mama (en/of papa) leuk in blauw/roze verpakt, ook leuk voor een babyshower

 

Kadotip: maak de boxen af met een kadobon van onze brasserie 🙂

 

Catering op locatie

Wist u dat Brasserie De Bosrand ook catering op locatie verzorgt? Van diverse hapjes, tot een complete maaltijd, alles is mogelijk. Perfect voor bijvoorbeeld een partij bij u thuis of in het bedrijf. Direct meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Bij Brasserie De Bosrand doen we er alles aan om uw wensen om te zetten in een onvergetelijke partij! Kom daarom gerust eens praten over de mogelijkheden.

Dit kunnen wij allemaal voor uw feest of partij verzorgen…

Belegde broodjes

Walking lunch / diner

Diverse buffetten

Salades

Hapjes

Op zoek naar een partij voor catering? Klik hier voor onze contactgegevens!