Catering

Wist u dat Brasserie De Bosrand ook catering op locatie verzorgt? Van diverse hapjes, tot een complete maaltijd, alles is mogelijk. Perfect voor bijvoorbeeld een partij bij u thuis of in het bedrijf. Binnenkort vindt u hier het uitgebreide keuzemenu. Direct meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

 

Kerstcatering

Geen zin om met kerst de drukte van de supermarkten te trotseren en dan ook nog eens dagen in de keuken te staan? Wij verzorgen ieder jaar een compleet kerstmenu, welke wij al helemaal voor u hebben voorbereid. Bekijk hier ons kerstmenu van vorig jaar. Het enige wat u nodig heeft is een oven en een kookplaat, om de gerechten op te warmen. Er kan gekozen worden voor 3 of 5 gangen en het menu kan afgehaald worden op 24 december tussen 16:00 uur en 18:00 uur of 25 december tussen 10:00 uur en 11:00 uur. Het menu laten bezorgen kan ook op 24 december.  Neem voor meer informatie even contact met ons op.

Bij Brasserie De Bosrand doen we er alles aan om uw wensen om te zetten in een onvergetelijke partij! Kom daarom gerust eens praten over de mogelijkheden.

Dit kunnen wij allemaal voor uw feest of partij verzorgen…

Belegde broodjes

Walking lunch / diner

Diverse buffetten

Salades

Hapjes

Op zoek naar een partij voor catering? Klik hier voor onze contactgegevens!