Logo

 

Kerstpakketten

NIEUW EN HELEMAAL VAN DEZE TIJD

De leukste en lekkerste kerstpakketten

Bezorg uw werknemers een smakelijke verrassing met de kerstpakketten van de Bosrand.

 

✓ Vol met heerlijke kakelverse producten
✓ Met de lekkerste lekkernijen van de Bosrand en andere locals
✓ Naar eigen smaak en budget samen te stellen bij grotere afnames

 

Na het succes en alle positieve reacties, gaan we ook in 2022 lekker door met onze kerstpakketten.

Wij hebben basispakketten deze kunt u direct reserveren. Maar bij een grote afname, kunnen ze ook geheel naar eigen smaak samengesteld worden!

 

We hebben een heel assortiment van onszelf, lokale en/of kleine ondernemers en producten waar wij zelf helemaal gek op zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van de heerlijke truffels van Patisserie Zoet Geluk, de lekkere biertjes van Gebrouwen door Vrouwen, ‘om je vingers bij af te likken’ vis van Rokerij Hoeks&Heerlijk?

Daarom durven wij ook te garanderen dat de pakketten zeker goed ontvangen zullen worden door personeel en/of zakenrelaties! 🙂

 

Pakketten kunnen tot week 48 besteld gemakkelijk besteld worden. Voor aanvragen vanaf week 48 moeten wij even kijken naar de beschikbaarheid van bepaalde producten. Neem dan daarom even persoonlijk contact met ons op.

 

 

Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW

Een ruime keuze kerstpakketten

dinerpakket

Lekker Lokaal

Compleet pakket met producten die lekker zijn als losstaande producten of gecombineerd kunnen worden tot 3 gangen diner voor 4 personen.

Inhoud bekijken

Inhoud volgt binnenkort

€55,- per pakket excl. BTW

Borrelpakket

Luxe borrelpakket

Compleet pakket om met een lekker wijntje/biertje te borrelen en heerlijke hapjes voor een goed gevulde borrelplank.

Inhoud bekijken

Inhoud volgt binnenkort

€55,- per pakket excl. BTW

Borrelpakket

Gin&Tonic borrelpakket

DIY (Do It Yourself) pakket om lekker te borrelen met verschillende gin&tonic combinaties en nacho’s uit de oven met guacamole. We kunnen hier ook een leuk Mocktail pakket van maken voor de jeugd (€ 30,00)

Inhoud bekijken

Inhoud volgt binnenkort

€35,- per pakket excl. BTW

borrelpakket

BierBorrelpakket of WijnBorrelpakket

Borrelpakket met 2 heerlijke biertjes van Gebrouwen door Vrouwen of een flesje wijn van Slijterij van Lenteren met de lekkerste hapjes voor op een borrelplank.

Inhoud bekijken

Inhoud volgt binnenkort

€35,- per pakket excl. BTW

borrelpakket

MocktailBorrelpakket

Borrelpakket voor de jeugd met alles om heerlijk te ‘borrelen’ met de lekkerste mocktails en nacho’s uit de oven met guacamole

Inhoud bekijken

Inhoud volgt binnenkort

€30,- per pakket excl. BTW

Persoonlijk pakket

Zelf samenstellen

Stel samen met ons, geheel naar eigen smaak, uw pakket samen!

Verpakking/levering

Feestelijk verpakt!

Wij verpakken alle pakketten in leuke craft dozen en maken er een feestje van om deze uit te pakken. Het is ook mogelijk om als bedrijf zelf een verpakking/doos/kist aan te leveren, dan verpakken wij de door uw gekozen producten hierin. We kunnen de doos aanpassen aan het bedrijf. Wij kunnen bijvoorbeeld stickers met logo van uw bedrijf op de doos plakken, reclamemateriaal in de doos doen enzovoorts.

 

De pakketten kunnen bij ons afgehaald worden, maar wij kunnen ze ook leveren. Kosten hiervoor bedragen € 0,95 per pakket binnen het Westland, exclusief BTW (minimale afname).

Meer info & bestellen

    Dinerpakket "Lekker Lokaal" á €55,-Borrelpakket "Luxe" á €55,-Borrelpakket "Gin&Tonic" á €35,-Borrelpakket "Bier/Wijn" á €35,-Borrelpakket "Mocktail" á €30,-Persoonlijk pakket samenstellen