Kerstpakketten

De leukste en lekkerste kerstpakketten!

Verras uw personeel met een fantastisch, lokaal, uniek en ambachtelijk kerstpakket!

 

✓ Vol met heerlijke top kwaliteit producten
✓ Met de lekkerste lekkernijen van de Bosrand en andere locals
✓ Naar eigen smaak en budget samen te stellen bij minimale afname

 

Na het succes en alle positieve reacties van afgelopen jaren, gaan we ook in 2023 lekker door met onze kerstpakketten.

Wij hebben basispakketten deze kunt u direct reserveren. Maar bij een minimale afname, kunnen ze ook geheel naar eigen smaak en budget samengesteld worden!

 

Pakketten kunnen tot week 47 gemakkelijk besteld worden. Voor aanvragen vanaf week 48 moeten wij even kijken naar de beschikbaarheid en voorraad van bepaalde producten. Neem dan daarom even persoonlijk contact met ons op.

Een ruime keuze kerstpakketten

Borrelpakket

Optie 1

Luxe Borrelpakket

 

fakecrr.ru for sale in usa high-performance steel ring are positioned between crystal clear glass along with the event returning cover up.100% high quality https://jerseyswholesale.ru.https://tbfreewheelers.com works by using enameled artistry in addition to cutting craft showing outstanding traits.https://fr.upscalerolex.to/ for sale in the pursuit of the ultimate elegance at the same time the perfect fusion of ingenuity unique bold design.reddit https://www.vapesstores.fr/ vapoteuse thought that enterprises has a corporate responsibility to society..rolex swiss perfectrichardmille.com worked hard on the details.a new https://vapepens.nl online.famous mark https://www.glsglasses.com.we offer the best quality https://chloereplica.to with the cheapest price.https://www.vancleefarpels.to rolex back filling fashionable style and design.

In het kort

Compleet pakket om met lekkere wijntjes en biertjes te borrelen en heerlijke hapjes voor een uitgebreide en goed gevulde borrelplank.

Inhoud bekijken

Verdere info volgt nog…

Borrelpakket

Optie 2  of optie 3

Bier Borrelpakket of Wijn Borrelpakket

In het kort

Borrelpakket met een heerlijke geschenkfles bier of wijn en de lekkerste hapjes voor een heerlijke bijpassende borrelplank.

Inhoud bekijken

Verdere info volgt nog…

Borrelpakket

Optie 4

Luxe Cocktailpakket

In het kort

Compleet DIY (Do It Yourself) pakket om lekker te borrelen met verschillende cocktails en heerlijke borrelbites. Het is ook mogelijk om dit pakket in een mocktail variant te krijgen – alcoholvrij.

Inhoud bekijken

Verdere info volgt nog…

Borrelpakket

Optie 5

Luxe Gin&Tonic pakket

In het kort

Compleet DIY (Do It Yourself) pakket om lekker te borrelen met verschillende Gin Tonic combinaties en de lekkerste borrelbites. Het is ook mogelijk om dit pakket in een mocktail variant te krijgen – alcoholvrij.

Inhoud bekijken

Verdere info volgt nog…

Borrelpakket

Optie 6

Spelpakket

In het kort

Leuk compleet pakket met een hilarisch gezelschapsspel in combinatie met een heerlijk drankje & borrelplankje.

Inhoud bekijken

Verdere info volgt nog…

Sweetpakket

Optie 7

Xmas Sweets pakket

In het kort

Heerlijk boxje met  onze ‘om je vingers bij af te likken’ zoete lekkernijen van onze chef. Ideaal om als kleinigheidje te geven aan het personeel, vrijwilligers of om nog uit te breiden met een kadobon.

Ook als brievenbuspakket mogelijk!

Inhoud bekijken

Verdere info volgt nog…

Persoonlijk pakket

Zelf samenstellen

Bij minimale afnames kunnen wij ook kerstpakketten op maat maken. Naast onze foodproducten, dranken en overige versproducten, kunnen wij ook non-food producten toevoegen. Een hangover masker van Payot, een lekkere kaars of de mooie glazen of karaffen van Rebottled bij één van de pakketten? Een mini pakketje of een compleet borrelpakket met spelletjes of andere non-food artikelen? Wij maken ze graag naar wens, smaak en budget.

Verpakking/levering

Feestelijk verpakt!

Alle kerstpakketten worden leuk en met liefde verpakt in craft dozen. Zo is het ook echt een kadootje om de pakketten uit te pakken. Het is ook mogelijk om als bedrijf zelf een verpakking, kist of doos aan te leveren, waar wij de door u gekozen producten in verpakken. Wij kunnen de doos aanpassen aan uw bedrijf door bijvoorbeeld stickers met het logo op de doos te plakken, reclamemateriaal in het pakket te doen, etcetera.

 

Levering

De pakketten afhalen of laten bezorgen? De bezorgkosten zijn afhankelijk van het aantal pakketten.

 

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW. De prijzen zijn inclusief inpakkosten en verpakkingen. 

Wil je een kerstpakket bestellen?
    Ik ga akkoord met het privacy statement