Zakelijk

Vergaderen

Voor een vergadering op een inspirerende locatie, gelegen aan de rand van natuurgebied Het Staelduinse Bos, bent u bij ons aan juiste adres. We beschikken over twee afzonderlijke ruimtes waar u plaats kunt nemen. Eventueel voorzien wij u tevens van een hapje of een drankje om uw vergadering op maat te verzorgen.

Kerst met de zaak

Kerst, de gezelligste tijd van het jaar en de perfecte gelegenheid om het jaar goed af te sluiten met uw personeel. Uw bedrijf kunt bij ons terecht voor een heerlijk kerstontbijt, een heerlijke kerstlunch of een heerlijk kerstdiner. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk ontbijtbuffet of een uitgebreid walking dinner. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bedrijfsfeestje

Onze ruimte kan voor u tot een feestelijke omgeving worden omgetoverd. Hier kunt u met uw collega’s genieten van een drankje en een hapje. Wij gaan graag met u rond de tafel zitten om de mogelijkheden met u te bespreken, zodat we samen een onvergetelijk feest neer kunnen zetten. Neem dus gerust contact met ons op.

Kerst op de zaak

Een gezellige kerstviering bij uw bedrijf? Maak hem compleet met een heerlijk kerstontbijt, een lekkere kerstlunch of een compleet kerstdiner op een door uw gewenste locatie van onze brasserie. Alles is aan te passen naar wens en/of budget. Geen zorgen voor u en toch gezellig kerst vieren met (en op) de zaak! Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden van onze kerstcatering.

Bij Brasserie De Bosrand doen we er alles aan om uw wensen om te zetten in een onvergetelijke partij! Kom daarom gerust eens praten over de mogelijkheden.

Dit kunnen wij allemaal voor uw zakelijke evenement verzorgen…

Vergaderen

Walking lunch / diner

Diverse buffetten

BBQ

Bedrijfsfeest

Activiteiten

Op zoek naar een locatie voor uw zakelijke event? Klik hier voor onze contactgegevens!