ACTIVITEITEN

Wato on Tour

Zin in een gezellig bedrijfsfeest, familiedag, vriendendag of vrijgezellenfeest met een leuke activiteit in combinatie met een lekkere borrel? Kies bijvoorbeeld voor één van onderstaande activiteiten en beleef gegarandeerd een geweldige dag!

Alle activiteiten op een rij!

Escape Game Deadline

Escape deadline is een echte teamgame, samen de koffer ontcijferen. Je kunt aanwijzingen krijgen, maar dit kost tijd en tijd die is er niet.. een spannende game die in 60 minuten gespeeld wordt.

Escape dealine kun je vergelijken met een escape game alleen dan op welke locatie je maar wilt!

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is vooral een echte team game, samenwerken staat centraal. Plezier maken staat natuurlijk op nummer 1 tijdens de spelen: Teamvlag maken, Yenga XL, Touwtrekken, Bamboe toren bouwen, Waterspel, Katapult bouwen, spinnenweb & het finale spel VUUR MAKEN!

Highlandgames

Highland games zijn verschillende schotse spellen waarvan kracht, samenwerken en uithoudingsvermogen de basis is.
Uiteraard staat plezier maken met elkaar bovenaan!

Elkaar eens flink uitdagen met hamerslingeren, kogelstoten, boomstam werpen & jutezak werpen.

Discgolf

Disc Golf is golfen met een frisbee in plaats van een balletje. Het is de bedoeling de frisbee met zo min mogelijk worpen in de mand te werpen. Deze punten tel je namelijk!  En vergis je niet hè, Disc Golf is een professionele sport. En net zo relaxed als het echte golfen. Je wandelt een heel parcours af en geniet van elkaar en van het buiten zijn.

Boogschieten

Kies voor een workshop boogschieten en ontdek hoe lastig het eigenlijk is. Onze ervaren instructeurs geven je tips en tricks, zodat jullie met je team de meeste punten kunnen binnenharken.

Boogschieten is een los onderdeel maar ook zeker te combineren met 1 van onze andere activiteiten.

Tevens is dit ook een leuke break tijdens een zakelijke vergadering, even het weiland in en focus op je pijlen!

Shootout

Shootout is een spannend spel. Er zullen 2 teams gemaakt worden, wanneer het startschot is gehoord zullen er zoveel mogelijk pijlen gepakt worden.
Daarna zo snel mogelijk dekking zoeken achter verschillende bunkers.
Vanuit daar zul je proberen het andere team uit te schakelen. Door de te schieten met pijl en boog!

Zeskamp

Kun je eigenlijk geen keuze maken, en wil je alles wel een keer doen? Kies dan voor zeskamp! Zeskamp staat voor lachen, gieren & brullen. Plezier staat namelijk voorop. Het is lekker actief, maar zeker leuk voor jong en oud!

Dit is een leuk spel voor een bedrijfsuitje of vrijgezellendag, maar eigenlijk geschikt voor elk groepsuitje!

Bubblesoccer

Voetballen in een bubble pak, dat zorgt natuurlijk voor hilarische taferelen.

Er kan niks gebeuren, want je bent volledig beschermd maar het voetbalt natuurlijk niet echt handig. Bubblesoccer is een actief spel maar vooral erg goed voor je lachspieren. Toe aan ontspanning en lachen?
Voeg dan zeker bubble soccer toe aan je activiteitenprogramma.

I love Holland quiz

Deze interactieve game heeft een knipoog naar het bekende TV-programma ik hou van holland, een echt oer-hollands spel.

In teams ga je aan de slag om zoveel mogelijk punten binnen te harken. Onze echte quizmaster gaat jullie kennis testen over de Nederlandse muziek, actualiteiten, sport, taal, hollandse weetjes, meezingen & toffe doe-opdrachten tot ‘petje op, petje af’.

Meer informatie of gelijk aanmelden?

Wil je graag meer informatie of wil je je gelijk aanmelden? Dat kan! Klik op onderstaande knop en neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een evenement bij De Bosrand?