Activiteiten

Een gegarandeerd geslaagde dag!

Zin in een gezellig bedrijfsfeest, familiedag, vriendendag of vrijgezellenfeest met een leuke activiteit in combinatie met een lekkere borrel?

 

Samen met Wato On Tour of de Pubquizmaster maken we er gegarandeerd een onvergetelijk uitje van!

 

Ben je gek op wandelen en op zoek naar een meer rustgevende activiteit? Kies dan bijvoorbeeld voor onze Foodwalk en ontdek onze lekkernijen & het Staelduinse bos en omgeving!

Wato on Tour activiteiten

Zin in een gezellig bedrijfsfeest, familiedag, vriendendag of vrijgezellenfeest met een leuke activiteit in combinatie met een lekkere borrel? Kies bijvoorbeeld voor één van onderstaande activiteiten en beleef gegarandeerd een geweldige dag!

Escape Game Deadline

Escape deadline is een echte teamgame, samen de koffer ontcijferen. Je kunt aanwijzingen krijgen, maar dit kost tijd en tijd die is er niet.. een spannende game die in 60 minuten gespeeld wordt.

Escape dealine kun je vergelijken met een escape game alleen dan op welke locatie je maar wilt!

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is vooral een echte team game, samenwerken staat centraal. Plezier maken staat natuurlijk op nummer 1 tijdens de spelen: Teamvlag maken, Yenga XL, Touwtrekken, Bamboe toren bouwen, Waterspel, Katapult bouwen, spinnenweb & het finale spel VUUR MAKEN!

Highlandgames

Highland games zijn verschillende schotse spellen waarvan kracht, samenwerken en uithoudingsvermogen de basis is.
Uiteraard staat plezier maken met elkaar bovenaan!

Elkaar eens flink uitdagen met hamerslingeren, kogelstoten, boomstam werpen & jutezak werpen.

Discgolf

Disc Golf is golfen met een frisbee in plaats van een balletje. Het is de bedoeling de frisbee met zo min mogelijk worpen in de mand te werpen. Deze punten tel je namelijk!  En vergis je niet hè, Disc Golf is een professionele sport. En net zo relaxed als het echte golfen. Je wandelt een heel parcours af en geniet van elkaar en van het buiten zijn.

Boogschieten

Kies voor een workshop boogschieten en ontdek hoe lastig het eigenlijk is. Onze ervaren instructeurs geven je tips en tricks, zodat jullie met je team de meeste punten kunnen binnenharken.

Boogschieten is een los onderdeel maar ook zeker te combineren met 1 van onze andere activiteiten.

Tevens is dit ook een leuke break tijdens een zakelijke vergadering, even het weiland in en focus op je pijlen!

Shootout

Shootout is een spannend spel. Er zullen 2 teams gemaakt worden, wanneer het startschot is gehoord zullen er zoveel mogelijk pijlen gepakt worden.
Daarna zo snel mogelijk dekking zoeken achter verschillende bunkers.
Vanuit daar zul je proberen het andere team uit te schakelen. Door de te schieten met pijl en boog!

Zeskamp

Kun je eigenlijk geen keuze maken, en wil je alles wel een keer doen? Kies dan voor zeskamp! Zeskamp staat voor lachen, gieren & brullen. Plezier staat namelijk voorop. Het is lekker actief, maar zeker leuk voor jong en oud!

Dit is een leuk spel voor een bedrijfsuitje of vrijgezellendag, maar eigenlijk geschikt voor elk groepsuitje!

Bubblesoccer

Voetballen in een bubble pak, dat zorgt natuurlijk voor hilarische taferelen.

Er kan niks gebeuren, want je bent volledig beschermd maar het voetbalt natuurlijk niet echt handig. Bubblesoccer is een actief spel maar vooral erg goed voor je lachspieren. Toe aan ontspanning en lachen?
Voeg dan zeker bubble soccer toe aan je activiteitenprogramma.

I love Holland quiz

Deze interactieve game heeft een knipoog naar het bekende TV-programma ik hou van holland, een echt oer-hollands spel.

In teams ga je aan de slag om zoveel mogelijk punten binnen te harken. Onze echte quizmaster gaat jullie kennis testen over de Nederlandse muziek, actualiteiten, sport, taal, hollandse weetjes, meezingen & toffe doe-opdrachten tot ‘petje op, petje af’.

Pubquizmaster:

Een bedrijfsuitje met collega’s, een vrijgezellenuitje met vrienden, een familiefeestje of een andere leuke gelegenheid? Boek de enige echte pubquizmaster en beleef een gezellig en hilarische dag met elkaar in combinatie met een lekkere borrel!

Wist je dat wij maandelijks ook een open Pubquiz avond organiseren?

Foodwalk:

Een heerlijke rustgevende activiteit. Krijg bij aankomst een kopje koffie of thee naar keuze met een heerlijk homemade gebakje, kies vervolgens uit vier wandelroutes de perfecte route voor jou (6 t/m 15km) en krijg een tasje vol lekkers mee voor onderweg! Ontdek de Bosrand, het Staelduinse bos & omgeving.

 

De kosten bedragen €18,95 pp (dit is inclusief koffie/thee naar keuze, wandelroute en tasje vol lekkers!)

Een kleine impressie!

Een andere invulling in gedachten?

Wij kunnen de samenstelling van de arrangementen, indien gewenst en bij grotere groepen, helemaal op maat en naar wens maken.

Meer informatie of gelijk een aanvraag doen?

Wil je graag meer informatie of wil je gelijk een aanvraag doen? Dat kan! Klik op onderstaande knop en neem contact met ons op. We denken graag met je mee!

Service met een Smile! 🙂

De Bosrand staat bekend als een gezellige brasserie. Dat zit ‘m niet alleen in het interieur en in de idyllische omgeving, maar ook in ons geweldige team. Onze ‘Bosrandjes’ zijn altijd vrolijk en in voor een praatje. U kunt bij ons dus rekenen op service met een smile.

 

Contact opnemen

Heeft u interesse in een evenement bij De Bosrand?